Ilmanvaihtokanavien Puhdistus Omakotitalot

omakotitalon ilmanvaihtokanavien puhdistus

Omakotitalon ilmanvaihtokanavien puhdistus

Ilmanvaihtokanavien puhdistus omakotitalot kaiken kokoisiin kohteisiin. Teemme myös ilmanvaihtokanavien puhdistuksia omakotitaloihin. Paikalliset toimipisteemme sijaitsevat Oulussa, Rovaniemellä, Kajaanissa ja Raahessa. Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus on erittäin tärkeä kivijalka laadukkaan sisäilman turvaamiseksi.

Teemme aina työmme laadukkaasti, tunnollisesti ja turvallisesti, joten sinun ei tarvitse huolehtia työn jäljestä. Meillä on vankka kokemus työskentelystä omakotitaloissa ja pystymme suunnittelemaan työt niin, että se aiheuttaa vain vähän vaivaa.

Käytämme alan laadukkaimpia ja parhaimpia välineitä puhdistustyössä. Olemme tehneet isoja hankintoja kalustoon ja meillä on käytössä useampi alipaineistaja, joiden avulla varmistamme riittävän alipaineen kanavistossa puhdistustyön aikana kohteessa kuin kohteessa.

Aloitamme työt aina tutustumalla kohteeseen ja perehdytämme työntekijämme kohteen eri työvaiheisiin ja mahdollisiin erityispiirteisiin, kuten korkeisiin tai ahtaisiin tiloihin. Työturvallisuus ja työmaan siisteys ovat meille erittäin tärkeitä.

Käytämme ainoastaan säännöllisesti tarkastettuja ja huollettuja henkilön nostovälineitä. Mielestämme työmaan siisteys on yksi tärkeimmistä turvallisuustekijöistä.

Tästä syystä huolehdimme, että työkohteemme pysyvät mahdollisimman siistinä työmaan ollessa käynnissä ja siivoamme tilat vähintäänkin yhtä siisteiksi kuin tullessamme kohteeseen.

Työturvallisuusohjeemme löydät TÄÄLTÄ.

Ilmanvaihtokanavien puhdistukseen kuuluu mm.

 • venttiilien tulppaus
 • venttiilien pesu
 • kanavien alipaineistus kanava kerrallaaan
 • kanavien koneellinen harjaus
 • Iv-koneen puhdistus sisältä
 • puhallinkoteloiden puhdistus
 • kondenssiveden poiston tarkistus
 • siivekkeiden puhdistus ja laakereiden tarkastus
 • Lto-kennon puhdistus
 • ilmamäärien mittaus ja säätö
 • mittaus- ja puhdistuspöytäkirjat

Teemme tarvittaessa  myös kattavan mineraalivillakartoituksen ja vaadittavat muutos ja purkutyöt. Mineraalivillakartoituksesta voit lukea lisää TÄÄLTÄ.

Asiakkaan tarpeiden mukaan voimme desinfioida järjestelmän AOT-tekniikalla. AOT- tekniikka hyödyntää uv-valoa ja nelimetallista katalyyttipintaa, joka puhdistaa kanaviston pinnan ja sisäilman.

Käsittely voidaan suorittaa puhdistustyön aikana, eikä ilmaan jää kemikaali -tai muita jäämiä. Teemme desinfiointeja myös sumuttamalla iv-järjestelmän tarpeenmukaisella desinfiointiaineella.

Jos ilmanvaihtokanavien puhdistuksen aikana löydetään puutteita järjestelmässä, voimme tehdä tarvittavat asennus tai muutostyöt heti paikan päällä.

Kauttamme saat hankittua uudet moottorit, kanava-asennukset tai tilakohtaiset Lto-laitteet. Tilakohtaisen Lto-laitteen etuna on se, että se voidaan asentaa helposti ja nopeasti.

Koko iv-järjestelmää ei tarvitse uusia, jos tilojen muutoksen takia yksittäisiä huoneita on jäänyt heikolle ilmanvaihdolle. Me RIA-AIR:n edustajat autamme sinua valitsemaan toiveidesi mukaisen puhdistuspalvelun ja olemme valmiina tarjoamaan sinulle henkilökohtaista palvelua paikallisesti. Tarjoamme ilmanvaihtokanavien puhdistus omakotitalot ja muut kohteet.

Ota yhteyttä

  has been added to the cart. View Cart
  SOITA MEILLE