Sisäilman laatu vaikuttaa merkittävästi kodin ja asumisen viihtyvyyteen. Ilmanvaihdon puhdistaminen on kiinteistön arvoa nostava huoltotoimenpide, joka kannattaa tehdä säännöllisin väliajoin myös vapaa-ajan asunnolla. Ilmanvaihdon puhdistus edesauttaa pitämään kiinteistön sisäilman puhtaana. Ilmanvaihdon puhdistukselle ei ole mitään varsinaista määrättyä aikaväliä, vaan puhdistuksen aikaväliin vaikuttavat muun muassa mahdolliset perheenjäsenten allergiat, lemmikit ja myös kiinteistön sijainti.

Kuinka ihana on herätä kesäisenä aamuna mökillä ja hengittää syvään raikasta ilmaa. Kuvittele, että tuo tunne olisi mahdollista saavuttaa joka päivä riippumatta siitä, oletko kotona vai kesämökillä.

Nyt se on mahdollista. Pienillä huoltotoimenpiteillä myös kotisi sisäilman laatua on mahdollista parantaa niin, että ilman raikkaus ja asumisen viihtyvyys ovat kuin luonnon helmassa mökillä aikaa viettäessä. Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistaminen on yksinkertainen, mutta tehokas tapa lisätä kodin viihtyvyyttä ja parantaa sisäilman laatua ja terveyttä.

Puhdas luonto ja ilma ovat meille suomalaisille itsestäänselvyyksiä, mutta kuinka moni tulee ajatelleeksi sisäilman laatua kun puhutaan ilmanpuhtaudesta?

Puhdas sisäilma on asumisen ja työpaikan viihtyvyyden ja hyvinvoinnin kannalta yksi tärkeimmistä tekijöistä. Jokainen kiinteistön omistaja voi vaikuttaa kiinteistönsä sisäilman laatuun yksinkertaisilla ja tehokkailla toimenpiteillä. Ilmanvaihdon puhdistus ja huolto on helppo ratkaisu, joka säännöllisesti toteutettuna auttaa luomaan terveemmän ja viihtyisämmän ympäristön.

Sisäilman laadusta huolehtiminen auttaa huolehtimaan kaikkien perheenjäsentesi hyvinvoinnista.

Helppo tapa ylläpitää kodin sisäilman ja rakenteiden terveyttä ja turvallisuutta on puhdistuttaa ilmastointikanavat säännöllisesti. Ilmastointikanaviin kertyy helposti sisäilman laatuun vaikuttavia epäpuhtauksia, kuten pölyä, siitepölyä, savu- ja kemikaalijäänteitä, rasvaa ja mikrobeja, jotka voivat aiheuttaa riskejä terveydelle tai paloturvallisuudelle.

Ilmastointikanavien puhdistus on muutamia tunteja kestävä toimenpide, jonka vaikutus on havaittavissa ilman laadussa jo puolen tunnin jälkeen työn suorittamisesta. Puhdistuksen pitkäkestoinen vaikutus tuntuu huoneilmassa selkeästi vielä kuukausia puhdistuksen jälkeen.

Kesällä kuuluu nauttia puhtaasta ja raikkaasta ulkoilmasta!

Ja ilmanvaihdon puhdistaminen mahdollistaa sen, että joka päivä voi nauttia myös puhtaasta ja raikkaasta sisäilmasta! Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja huoltotyöt edesauttavat terveen ja puhtaan sisäilman ylläpitämistä. Ilmanvaihtokanaviin kertyy monenlaisia epäpuhtauksia, kuten pölyä ja siitepölyä, rasvaa, sekä savu- ja kemikaalijäänteitä, jotka luovat monenlaisia riskitekijöitä terveydelle ja voivat jopa aiheuttaa paloturvallisuusriskin. Siksi ilmanvaihdon säännöllinen puhdistus onkin tärkeä osa kodin sisäilman ja rakenteiden terveyden sekä kiinteistön arvon ylläpitämiseksi.

Sisäilman laatu on merkittävä tekijä asumisen ja työpaikan viihtyvyydessä. Huono sisäilma on pahimmillaan terveysriski, joka voi aiheuttaa hengitystieoireita tai kosteudesta aiheutuvaa homekasvustoa kiinteistön rakenteisiin.