Kauppa

Älykäs Ilmanlaatumonitori LAM05

Pyydä Tarjous

Älykäs ilmanlaatumonitori LAM05 on itsenäinen laite ilmanlaadun seuraamiseen ja säätelyyn. Sen lisäksi että laite voi toimia osana ilmanpuhdistinta, sitä voidaan käyttää myös itsenäisenä ilmanlaadun mittarina. Huippuluokan sensorit takaavat yksityiskohtaista tietoa epäpuhtauksien määrästä.

Lisää tarjouspyyntöön
SKU: LAM05 Category: Tag:

Product Description

Älykäs ilmanlaatumonitori LAM05 on itsenäinen laite ilmanlaadun seuraamiseen ja säätelyyn. Sen lisäksi että laite voi toimia osana ilmanpuhdistinta, sitä voidaan käyttää myös itsenäisenä ilmanlaadun mittarina. Huippuluokan sensorit takaavat yksityiskohtaista tietoa epäpuhtauksien määrästä. Kaikissa ilmanpuhdistimisamme on laadukas LIFAsmart™-valvontaohjain. Epäpuhtauksien määrän mittaamisen lisäksi valvontaohjain toimii myös ilmanpuhdistimien komentokeskuksena.

– CO2, RH, lämpötila, PM2,5, TVOC-mittaus
– Puhdistimen automaattinen ja manuaalinen ohjaus
– Yhdistää älykkään puhdistajan mobiili-sovellukseen Wi-Fi: n kautta

Sensorit
Hiukkassensori
Tarkka lasersensori mittaa partikkeleita välillä 0,3µm-10µm.

Formaldehydi/TVOC-sensori
Kehittynyt elektrokemiallinen mittausanturi haihtuvien orgaanisten yhdisteiden mittaustasolle.

CO2-Sensori
Tämä on poikkeuksellinen ilmanpuhdistimien joukossa ja tuokin laitteen älykkyyden uudelle tasolle.

Sisäänrakennettu seuranta, älykäs ilmanpuhdistus
Erinomainen suodatus ja älykäs komentoyksikkö muodostavat täydellisen parin. Ne reagoivat välittömästi, kun sisäilmalaadussa tapahtuu muutos tai jos ikkuna on auki. Ne tunnistavat myös ihmisten läsnäolon.

Etäseurannan avulla pysyt aina ajantasalla missä ikinä oletkin
Asentamalla LIFAair -APP:n matkapuhelimeesi, voit seurata sisäilman laatua kotona milloin tahansa. Voit myös täysin hallita ilmanpuhdistinta LIFAair -APP: n kautta.

Älykäs ohjaus, pidennetty suodattimen käyttöikä
LIFAsmart ™ ylläpitää ilmalaadun erittäin korkeatasoisena, eikä liiallinen puhdistimen käyttö ole tarpeen. Tämä pidentää suodattimen käyttöikää, säästää energiaa ja pitää melutason mahdollisimman alhaisena.

Älykkäiden laskelmien avulla suodattimen vaihto tapahtuu aina ajallaan. Ei tukkeutuneita suodattimia, aina puhdistettua ilmaa.
LIFAsmart ™ näyttää suodattimien jäljellä olevan käyttöajan perustuen kerättyjen epäpuhtauksien jatkuvaan seurantaan. Näin vältät tukkeutuneet suodattimet ja liialliset suodatinten vaihdot.

Pitkä käyttöaika sisäänrakennetulla litiumparistolla
Ota LIFAsmart ™ -yksikkö minne tahansa, jotta voit varmistaa ilmanlaadun kotona, päiväkodissa, autossa, toimistossa tai ulkona. Voit testata ilmanlaadun missä tahansa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Älykäs Ilmanlaatumonitori LAM05”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

has been added to the cart. View Cart
SOITA MEILLE