Kauppa

Panasonic Multisplit 2Z50TBE

Pyydä Tarjous

Multisplit-pakettiin kuuluu Panasonic Free Multi CU-2Z50TBE -ulkoyksikkö ja kaksi kappaletta TZ25WKEW-sisäyksikköjä. Panasonic Multin avulla teet kodista tai toimistosta mukavan. Yksi pienikokoinen ulkoyksikkö voidaan yhdistää enintään viiteen sisäyksikköön, mikä säästää ulkotilaa. Jokaisella huoneella voi olla itsenäinen ohjaus, jotta lämpötilaa voidaan säätää huonekohtaisesti sekä säästää energiaa niissä huoneissa, jotka eivät ole käytössä.

Uuden sukupolven R32-kylmäaine on erittäin tehokas: sen energiatehokkuusluokka on A+++ ja se vähentää selvästi ympäristövaikutuksia. Jos tuote tulee lämmityskäyttöön, tarvitaan lisävarusteena pohjapellin lämmitysvastus esim. Entrade Qsantec termostaatilla 75W K7538185. Lämmityskäytöllä pakkasraja on -15°C.

Panasonic TZ25WKEW -sisäyksikkö

Panasonic TZ25WKEW on erittäin energiatehokas ja yksi markkinoiden hiljaisimmista ilmastointilaitteista. Mukavuustason lisäämiseksi TZ-sisäyksiköissä on Aerowings-ominaisuus: laitteessa on kaksi itsenäistä siipeä, joilla pystyt tarkemmin ohjaamaan ilmavirran suuntaa. Kun Aerowings-kaksoissiivet suuntaavat ilmaa kattoa kohti, ne muodostavat suihkumaisen viilennyksen. Tämä varmistaa, että viileä ilma leviää tasaisesti koko huoneeseen. Ilman Aerowings-ominaisuutta alat nopeasti tuntemaan olosi kylmäksi, kun sinuun kohdistuu jatkuvasti jäinen puhallus.

Sisäyksiköillä on erittäin pieni muotoilu leveyden ollessa vain 779 mm. Tämä mahdollistaa monipuoliset asennuskohteet, mukaan lukien ovien yläpuolella oleva rajallinen tila. Myös huolto on nopeaa ja helppoa, sillä elektroniikka ja johdotuskomponentit ovat yhdellä puolella yksikköä.

Categories:,

Product Description

TEKNISET TIEDOT:
– Sisäyksikön mitat (K x L x S): 290 x 779 x 209 mm
– Ulkoyksikön mitat (K x L x S): 542 x 780 x 289 mm
– Paino, sisäyksikkö / ulkoyksikkö: 8 kg / 25 kg
– Jäähdytyskapasiteetti (nimellisarvo): 2,50 kW
– Lämmityskapasiteetti (nimellisarvo): 3,30 kW
– SCOP: 4,60
– SEER: 7,00
– Sähkönkulutus/v (lämmitys): 730 kWh/a
– Sähkönkulutus/v (jäähdytys): 125 kWh/a
– Sisäyksikön käyntiääni dB(A): 40/26/20–40/27/22 (jäähdytys–lämmitys; Hi/Lo/Q-Lo)
– Ulkoyksikön käyntiääni dB(A): 47 – 48 (jäähdytys–lämmitys; Hi)
– Tilasuositus: 25–100 m²

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Panasonic Multisplit 2Z50TBE”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

has been added to the cart. View Cart
SOITA MEILLE