Kauppa

Panasonic Server Z25YKEA

Pyydä Tarjous

Panasonic Server Z25YKEA on ammattikäyttöön suunniteltu ilmalämpöpumppu, jossa on integroitu Wi-Fi ja Inverter -tekniikka. Seinämallinen laite on suunniteltu erityisesti ammattimaiseen käyttöön, kuten tietokone- ja palvelinhuoneisiin, joissa tarvitaan luotettavaa jäähdytystä ympäri vuorokauden myös silloin, kun ulkolämpötila on alhainen. Laite toimii 2,5 kW:n teholla ja kuuluu parannettujen SEER/SCOP arvojen ansiosta parhaaseen A-energialuokkaan. Ilmalämpöpumppu käyttää ympäristöystävällistä R32-kylmäainetta. Toiminta jopa -25 °C ympäristölämpötilassa.

Aerowings 2.0 varmistaa maksimaalisen mukavuuden säätämällä ilmanvirtausta automaattisesti. Aerowings-teknologia koostuu kahdesta erillisestä, joustavasta siivestä, jotka keskittävät ilmavirran tilan lämmittämiseen tai viilentämiseen mahdollisimman lyhyessä ajassa ja auttavat levittämään ilman tasaisesti huoneeseen.

Sisäänrakennettu Wi-Fi mahdollistaa välittömän yhteyden Panasonicin Comfort Cloud -sovelluksen kautta. Ohjaa laitetta, seuraa energiankulutustilastoja ja tunnista helposti mahdolliset virheet vikatilanteissa. Sovelluksen avulla voit hallita ja tarkkailla useita ilmastointiyksikköjä kätevästi yhdellä mobiililaitteella. Lisäksi ilmalämpöpumppu on yhteensopiva Google Assistantin ja Amazon Alexan kanssa.

Uusi langallinen kaukosäädin takaa kahden palvelintilayksikön 24/7 keskeytymättömän toiminnan integroidun työkiertotilan ansiosta. Tämä ominaisuus hallitsee molempien yksiköiden toimintaa ja varajärjestelmää. Kaksi sisäyksikköä toimii vuorotellen ylläpitääkseen huonelämpötilaa, vähentäen ilmastointilaitteiden kuormitusta ja tarjoten vakaa toimintaa. Vaikka toinen yksikkö sattuisi vikaantumaan, toinen varmistaa jatkuvan toiminnan. Se on käytettävissä, kun valinnainen CN-CNT-kaapeli liitetään ohjaimeen ja kumpaankin sisäyksikköön.

Categories:,

Product Description

Jännite: 230V
Väri: Valkoinen
Sisäyksikön korkeus (mm): 370
Sisäyksikön leveys (mm): 950
Sisäyksikön syvyys (mm): 280
Sisäyksikön paino (kg): 12
Ulkoyksikön korkeus (mm): 890
Ulkoyksikön leveys (mm): 400
Ulkoyksikön syvyys (mm): 590
Ulkoyksikön paino (kg): 30
Energialuokka: A+++
WiFi: Kyllä
Soveltuu: Kerrostalo, Mökki, Omakotitalo, Liiketila, Rivitalo, Paritalo
Ilmalämpöpumpun tyyppi: Jäähdyttävä
Toimitussisältö: Sisäyksikkö, ulkoyksikkö, kaukosäädin

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Panasonic Server Z25YKEA”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

has been added to the cart. View Cart
SOITA MEILLE