Kauppa

Panasonic TZ25WKE

Pyydä Tarjous

Panasonic TZ25WKE on erittäin energiatehokas ja yksi markkinoiden hiljaisimmista jäähdytyslaitteista. Hiljaisen toiminnon ansiosta käyttöääni jää 20dB(A) -tasolle, joten voit nukkua yösi mukavasti.

Mukavuustason lisäämiseksi TZ-sisäyksiköissä on Aerowings-ominaisuus: laitteessa on kaksi itsenäistä siipeä, joilla pystyt tarkemmin ohjaamaan ilmavirran suuntaa. Kun Aerowings-kaksoissiivet suuntaavat ilmaa kattoa kohti, ne muodostavat suihkumaisen viilennyksen. Tämä varmistaa, että viileä ilma leviää tasaisesti koko huoneeseen. Ilman Aerowings-ominaisuutta kohde ei koskaan muutu, ja alat nopeasti tuntemaan olosi kylmäksi, kun sinuun kohdistuu jatkuvasti jäinen puhallus.
Kompaktisti muotoiltu sisäyksikkö on vain 779 mm leveä. Tämä mahdollistaa monipuoliset asennuskohteet, kuten ovien yläpuolella olevan tilan. Myös huolto on nopeaa ja helppoa, sillä elektroniikka ja johdotuskomponentit ovat yhdellä puolella yksikköä.

Panasonic TZ25WKE -jäähdytyslaite pitää huoneilman erittäin puhtaana, sillä siinä oleva suodatin pystyy sitomaan PM2,5-hiukkasia, mukaan lukien haitallisia saasteita, pölyä ja siitepölyä.

Product Description

TEKNISET TIEDOT:
– Sisäyksikön mitat (K x L x S): 290 x 779 x 209 mm
– Ulkoyksikön mitat (K x L x S): 542 x 780 x 289 mm
– Paino, sisäyksikkö / ulkoyksikkö: 8 kg / 25 kg
– Jäähdytyskapasiteetti (nimellisarvo): 2,50 kW
– SEER: 7,00
– Sähkönkulutus/v (jäähdytys): 125 kWh/a
– Sisäyksikön käyntiääni dB(A): 40/26/20 (jäähdytys; Hi/Lo/Q-Lo)
– Ulkoyksikön käyntiääni dB(A): 47 (jäähdytys; Hi)
– Tilasuositus: 25–100 m²
– Sähkönsyöttö sisäyksikköön

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Panasonic TZ25WKE”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

has been added to the cart. View Cart
SOITA MEILLE