Kauppa

Panasonic TZ35WKE

Pyydä Tarjous

Panasonic TZ35WKE on erittäin energiatehokas ja yksi markkinoiden hiljaisimmista jäähdytyslaitteista. Hiljaisen toiminnon ansiosta käyttöääni jää 20dB(A) -tasolle, joten voit nukkua yösi mukavasti.

Mukavuustason lisäämiseksi TZ-sisäyksiköissä on Aerowings-ominaisuus: laitteessa on kaksi itsenäistä siipeä, joilla pystyt tarkemmin ohjaamaan ilmavirran suuntaa. Kun Aerowings-kaksoissiivet suuntaavat ilmaa kattoa kohti, ne muodostavat suihkumaisen viilennyksen. Tämä varmistaa, että viileä ilma leviää tasaisesti koko huoneeseen. Ilman Aerowings-ominaisuutta kohde ei koskaan muutu, ja alat nopeasti tuntemaan olosi kylmäksi, kun sinuun kohdistuu jatkuvasti jäinen puhallus.
Kompaktisti muotoiltu on sisäyksikkö on vain 779 mm leveä. Tämä mahdollistaa monipuoliset asennuskohteet, mukaan lukien ovien yläpuolella oleva rajallinen tila. Myös huolto on nopeaa ja helppoa, sillä elektroniikka ja johdotuskomponentit ovat yhdellä puolella yksikköä.

Panasonic TZ35WKE -jäähdytyslaite pitää huoneilman erittäin puhtaana, sillä siinä oleva suodatin pystyy sitomaan PM2,5-hiukkasia, mukaan lukien haitallisia saasteita, pölyä ja siitepölyä.

Product Description

TEKNISET TIEDOT:
– Sisäyksikön mitat (K x L x S): 290 x 779 x 209 mm
– Ulkoyksikön mitat (K x L x S): 542 x 780 x 289 mm
– Paino, sisäyksikkö / ulkoyksikkö: 8 kg / 31 kg
– Jäähdytyskapasiteetti (nimellisarvo): 3,50 kW
– SEER: 6,80
– Sähkönkulutus/v (jäähdytys): 180 kWh/a
– Sisäyksikön käyntiääni dB(A): 42/30/20 (jäähdytys; Hi/Lo/Q-Lo)
– Ulkoyksikön käyntiääni dB(A): 48 (jäähdytys; Hi)
– Tilasuositus: 40–120 m²
– Sähkönsyöttö sisäyksikköön

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Panasonic TZ35WKE”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

has been added to the cart. View Cart
SOITA MEILLE