Kauppa

Toshiba Polar Black 35

Pyydä Tarjous

Toshiba Polar Black -ilmalämpöpumpussa yhdistyy vahva visuaalinen luonne ja erehtymätön suorituskyky. Rohkean tummansävyinen ilmalämpöpumppu operoi esimerkillisesti karuissakin olosuhteissa aina -35°C asti. Mukavuus ja helppous etusijalla suunnitellut ominaisuudet antavat kaiken sen, mitä ilmalämpöpumpulta tarvitaan. Innovatiiviset ja ympäristöystävälliset ratkaisut helpottavat toimintojen säätelyä myös etäyhteyden päästä ja säästävät energiakustannuksissa.

Polar Black -ilmalämpöpumppu sisältää lukuisia toimintoja ja varmistaa käyttömukavuuden myös vaativissa olosuhteissa. Ympärivuotinen tehokkuus varmistaa saumattoman suorittamisen kovissakin pakkasissa ja tarjoaa helpotuksen yllättäviin helteisiin. Toshiban nerokkuudesta kertoo myös sen ulkoyksiön sulatustoiminto. Yhdellä kaukosäätimen painalluksella varmistetaan moitteeton toimintakyky myös jäätävissä olosuhteissa.

Toshiba Polar Black sijoittuu parhaaseen energiatehokkuusluokkaan lämmityksessä, A+++. Tämä näkyy selkeänä säästönä sähkökuluissa. Energiakustannusten hallinnassa auttaa myös Toshiban kehittämä edistyksellinen invertteriteknologia. Sen ansiosta Polar Black ilmalämpöpumppu toimii aina optimaalisella teholla lämmitystarpeen mukaan. Tällöin sisälämpötila pysyy vakiona, vaikka ulkolämpötila vaihtelisi.

Tyylikäs kaukosäädin on jatkumoa ilmalämpöpumpun modernille muotoilulle ja innovatiiviselle teknologialle. Helppokäyttöisellä kaukosäätimellä eri toimintojen ohjaus ja säätely onnistuu kuin luonnostaan. Älysovelluksen ansiosta omaa mukavuutta pystyy hallitsemaan myös etäältä. Älypuhelimen välityksellä energiankulutuksen seuranta ja ilmalämpöpumpun toimintojen hallinta onnistuu, vaikka olisitkin muualla. Mikä onkaan mukavampaa, kuin tulla valmiiksi lämpimään kotiin tai mökille!

Tehokas ja energiapihi Toshiba Polar -ilmalämpöpumppu on myös helppokäyttöinen. Selkeän ja helppokäyttöisen kaukosäätimen ytimestä löytyy niin perustoimintoja kuin mukavuutta edistäviä ominaisuuksiakin. Esimerkiksi unitoiminto optimoi yöaikaisen lämpötilan optimaaliseksi. Näin voit toivottaa hyvät unet ja rauhallisen yön tervetulleeksi. Elämisen mukavuutta tuo myös hiljainen äänitaso, jonka voit alentaa kuiskauksen tasolle sisäyksikön hiljainen-toiminnolla.

Categories:,

Product Description

Lämmitysteho: 4,2 (1,00 – 7,70) kW
Jäähdytysteho: 3,5 (1,30 – 4,50) kW
SEER: 7,3
SCOP: 5,1
Energialuokka lämmitys/jäähdytys: A+++/A++
Sisäyksikön äänenpainetaso (lämmitys/jäähdytys): 45/25 (19) dB(A) / 43/25 (19) dB(A)
Putkikoot: kaasu 3/8″ ja neste 1/4″
Maksimi putkipituus: 20 m
Paino sisäyksikkö/ulkoyksikkö: 10 kg / 38 kg
Mitat (KxLxS) sisäyksikkö/ulkoyksikkö: 293x800x226 mm / 550x780x290
Toiminta-alue (lämmitys/jäähdytys): -35°C ~ +24°C / -15°C ~ +46°C
Maksimi korkeusero: 10 m

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Toshiba Polar Black 35”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

has been added to the cart. View Cart
SOITA MEILLE