Kauppa

Toshiba Polar White 35

Pyydä Tarjous

Polar White ilmalämpöpumppu on älykäs ja käytännöllinen. Energiatehokkuudessaan parhaimmistoon sijoittuva Polar White tarjoaa elämisen mukavuutta kehittyneiden toimintojensa avulla. Ilmalämpöpumpun silmää hivelevä muotoilu sulautuu kodin sisutukseen ja luo tilaan persoonallisen ilmeen.

Toshiba Polar White ilmalämpöpumppu lupaa mutkatonta mukavuutta kaikissa olosuhteissa. Polar Whiten lämmityskapasiteetti kestää kovassakin pakkasessa ja tuo kaivatun viileyden kesän helteisiin. Ilmalämpöpumpun älykkäät ominaisuudet takaavat energiatehokkaan ja luotettavan toiminnan läpi vuoden.

Toshiba Polar White sijoittuu parhaaseen energiatehokkuusluokkaan lämmityksessä: A+++. Tämä näkyy selkeänä säästönä talouden sähkökuluissa. Energiakustannuksien hallinnassa auttaa myös Toshiban kehittämä edistyksellinen invertteriteknologia. Sen ansiosta Polar White ilmalämpöpumppu toimii aina optimaalisella teholla lämmitystarpeen mukaan. Tällöin sisälämpötila pysyy vakiona, vaikka ulkolämpötila vaihtelisi.

Selkeän ja helppokäyttöisen kaukosäätimen ytimestä löytyy niin perustoimintoja kuin mukavuutta edistäviä ominaisuuksia. Esimerkiksi unitoiminto säätää yöaikaisen lämpötilan optimaaliseksi. Näin voit toivottaa hyvät unet ja rauhallisen yön tervetulleeksi. Elämisen mukavuutta tuo myös hiljainen äänitaso, jonka voit alentaa kuiskauksen tasolle sisäyksikön hiljainen-toiminnolla.

Categories:,

Product Description

Tekniset tiedot
Äänenpainetaso (min)
19 dB(A)

Asennuspaikka
Kerrostalo, omakotitalo, paritalo, mökki, varasto, autotalli, rivitalo, liiketila

Energialuokka
A++, A+++

Etäohjaus
Kyllä

Kategoria
Ilmalämpöpumput

Käyttö
Lämmitys ja viilennys

Lämmitysteho Max (kW)
7,70

Merkki
Toshiba

Nimellislämpöteho (kw)
4,20

Paino (kg)
10

SCOP
5,10

SEER
7,30

Sisäyksikön mitat (K*L*S, mm)
293 x 800 x 226

Suositusneliöt max
140

Suositusneliöt min
10

Takkatoiminto
Kyllä.

Toiminta-alue (°C)
’-35C..+35C

Viilennysteho Max (kW)
4,50

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Toshiba Polar White 35”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

has been added to the cart. View Cart
SOITA MEILLE