Kauppa

Toshiba RAS 10, lattiamalli

Pyydä Tarjous

On tiloja, joihin perinteinen ilmalämpöpumppu ei sovi esimerkiksi pienemmän tilan tai ulosvientirajoitteiden takia, vaikka lämmitys- tai viilennystarvetta kuitenkin olisi. Silloin lattiamallin ilmalämpöpumppu on paras ratkaisu, sillä se voidaan asettaa suoraan lattialle tai asentaa seinälle ilman ulosviennin tarvetta. Jos huoneessa on tulisija, voit levittää sen lämpöä tasaisesti koko tilaan takkatoiminnon avulla. Asennus tapahtuu helposti ja joustavasti joko suoraan lattialle tai seinäkiinnityksellä hieman lattian yläpuolelle, jolloin lattialistaa ei tarvitse poistaa.

Toshiba lattiamallin ilmalämpöpumpun ominaisuudet mahdollistavat kaksisuuntaisen puhalluksen, eli Toshiba lattiamallin ilmalämpöpumppu puhaltaa lämmintä ilmaa samanaikaisesti sekä ylöspäin että lattiaa pitkin alaspäin. Sen ansiosta ilmalämpöpumpun tuottama lämpö jakautuu tasaisesti huonetilaan, mikä lisää asumisen mukavuutta. Valittavissa on jopa viisi eri tuuletinnopeutta manuaalisesti tai automaattisesti. Ilmavirran suunta voidaan räätälöidä valitsemalla useasta kiinteästä tilasta tai aktivoimalla swing- toiminto, jossa vaihdetaan ulostuloaukkoa säännöllisesti, jotta ilmaa puhalletaan kaikkialle. Näiden yhdistelmien tuloksena Toshiba ilmalämpöpumpun lattiamalli mahdollistaa lämpötilan säätämisen henkilökohtaisten toiveiden mukaisesti ja asumismukavuuden maksimoimiseksi.

Toshiba ilmalämpöpumpun lattiamallin yläpaneelissa on älykäs käyttöliittymä , jolla ilmalämpöpumpun perustoiminnot voidaan aktivoida helposti. Käyttöliittymän nestekidenäyttö näyttää kulloinkin käytössä olevat toiminnot kätevästi selkeillä värikuvakkeilla ja niitä voidaan monitoroida nestekidenäytöllä. Lisämukavuustoimintoina käyttöliittymässä ovat lapsilukko, näytön himmennin sekä automaattinen uudelleen käynnistys esimerkiksi sähkökatkojen varalta.

Toshiba lattiamallin ilmalämpöpumppu puhdistaa sisäilmaa ja poistaa kosteutta. Tehokkaiden ilmankäsittely- ja suodatustoimintojen avulla laite suodattaa ilmasta pölyn, hajut, virukset, bakteerit sekä allergeenit tehden huoneilmasta raikkaampaa ja terveellisempää. Ilmalämpöpumpun sammuttamisen jälkeen sen sisäinen tuuletin aktivoituu automaattisesti käämin kuivaamiseksi. 20 minuutin tuuletintoiminta sammuttamisen jälkeen ja luonnollinen ilmavirta kuivaavat kostean ilman ja auttaa homeen muodostumisen estämisessä.

Categories:, Tags:,

Product Description

Tekniset tiedot
Äänenpainetaso (min)
23 dB(A)

Asennuspaikka
Kerrostalo, omakotitalo, paritalo, mökki, varasto, autotalli, rivitalo, liiketila

Energialuokka
A++

Etäohjaus
Kyllä

Kategoria
Ilmalämpöpumput

Käyttö
Lämmitys ja viilennys

Lämmitysteho Max (kW)
4,50

Paino (kg)
16

SCOP
4,2

SEER
6,6

Sisäyksikkö
RAS-B10J2FVG-E1

Sisäyksikön mitat (K*L*S, mm)
600 x 700 x 220

Takkatoiminto
Kyllä.

Ulkoyksikkö
RAS-10J2AVSG-E1

Viilennysteho Max (kW)
3,2

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Toshiba RAS 10, lattiamalli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

has been added to the cart. View Cart
SOITA MEILLE