RIA-AIR:lta saat nyt Panasonic ilmalämpöpumput asennuksineen viiden vuoden takuulla. Panasonic on tuonut markkinoille laadukkaat ilmalämpöpumput, jotka on suunniteltu erityisesti pohjoismaiseen ilmastoon sopivaksi. Energiatehokas ilmalämpöpumppu on vastuullinen valinta, jonka ansiosta on mahdollista sekä säästää asumisen lämmityskustannuksissa, että myös pienentää asumisen lämmityksen hiilijalanjälkeä.

Ilmalämpöpumppu puhdistaa kodin sisäilmaa vähentäen muun muassa pölyn aiheuttamia allergiaoireita. Kodin lämmitysjärjestelmän tukena toimiva ilmalämpöpumppu on paitsi taloudellinen ratkaisu, jolla on mahdollista säästää vuositasolla jopa 30-40 % kiinteistön lämmityskustannuksissa, mutta se toimii lämpimillä säillä myös erinomaisena jäähdyttimenä.

Ilmalämpöpumpun avulla lisäät kodin tai työpaikan viihtyvyyttä. Ilmalämpöpumpun jäähdyttävien ominaisuuksien ansiosta huoneilman kosteustasapaino paranee, mikä puolestaan auttaa puhdistamaan sisäilmaa. Hyvin asennettu ja laadukas ilmalämpöpumppu on taloudellinen ratkaisu, joka lisää kiinteistösi arvoa.

RIA-AIR:lta jopa viiden vuoden takuu Panasonic ilmalämpöpumpuille!

Meillä on loistavia uutisia. Olemme vastikään solmineet sopimuksen yhteistyökumppanimme Panasonicin kanssa ja tarjoamme nyt jopa viiden vuoden takuun kaikkiin Panasonicin ilmalämpöpumppujen asennuksiin.

Ilmalämpöpumppu on tehokas ratkaisu kodin lämmitykseen ja viilennykseen lisäten kodin viihtyvyyttä kesällä ja talvella. Laadukkaat Panasonic ilmalämpöpumput lämmittävät ja viilentävät kodin huoneilmaa kustannus– ja energiatehokkaasti ympäri vuoden. Meidän kauttamme voit tilata juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun Panasonicin mallistosta ja me asennamme sen kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi viiden vuoden takuulla!

Teemme ilmalämpöpumppujen asennukset myös kaikille muille merkeille.

Ilmalämpöpumppu on järkevä ja taloudellinen lisä kodin lämmitysjärjestelmän tueksi. Ilmalämpöpumppu toimii kesähelteillä myös viilentäen ja puhdistaen sisäilmaa, mikä lisää viihtyvyyttä ja auttaa vähentämään mahdollisten kosteusvaurioiden riskiä.

Helpotusta kesän helteisiin

Kaikille kesä ei ole aivan yhtä onnellista aikaa, sillä kevätauringon lämmittäessä myös siitepölyn tuomat haitat lisääntyvät hetkellisesti. Onneksi ongelmaan on olemassa ratkaisuja ja esimerkiksi ilmalämpöpumpun avulla oloa on mahdollista helpottaa merkittävästi myös pahimman siitepölysesongin aikana.

Ilmalämpöpumppu puhdistaa kodin sisäilmaa vähentäen muun muassa siitepölyn aiheuttamia allergiaoireita. Ilmalämpöpumppu auttaa myös vähentämään ilmankosteutta, mikä auttaa viilentämään sisäilmaa. Ilmalämpöpumpun ilmankosteutta sitovat ominaisuudet sopivat hyvin esimerkiksi vapaa-ajan asumiseen, sillä ilmalämpöpumppu vähentää kosteutta myös matalissa lämpötiloissa ja auttaa näin ehkäisemään laho- ja homevaurioiden syntyä.

Ilmalämpöpumppu onkin mainio ratkaisu kodin tai vapaa-ajan asuntoon, ja se toimii sekä lisälämmityksenä varsinaisen lämmitysjärjestelmän ohella, että myös viilentäjänä kesähelteillä.

Ilmalämpöpumpulla viihtyvyyttä ja säästöä

Kaupallisissa kiinteistöissä viihtyvyys ja taloudellisuus kulkevat käsi kädessä. Vuokrakiinteistöissä on tärkeää, että kiinteistöjen asukkaat tai vuokralaiset voivat viettää aikaansa kiinteistössä omasta hyvinvoinnistaan tinkimättä. Sisäilman laadulla on merkittävä osa sekä kiinteistön arvon, että myös viihtyvyyden lisäämisessä ja ylläpitämisessä.

Vuokrakiinteistöihin asennettavat ilmalämpöpumput lisäävät merkittävästi kiinteistön arvoa ja viihtyvyyttä, sekä tuovat mittavia säästöjä vuositasolla. On laskettu, että ilmalämpöpumppu voi tuoda jopa 30-40 % säästöt vuositasolla kiinteistön lämmityskustannuksista. Lämpimillä kesäsäillä ilmalämpöpumppu puolestaan toimii jäähdyttimenä luoden näin viihtyvyyttä esimerkiksi toimistotiloihin tai vuokra-asuntoihin.

Ilmalämpöpumpun avulla lisäät kodin tai työpaikan viihtyvyyttä. Hyvin asennettu ja laadukas ilmalämpöpumppu on taloudellinen ratkaisu, joka lisää kiinteistösi arvoa.

Ilmalämpöpumppu puhdistaa kodin sisäilmaa vähentäen muun muassa siitepölyn aiheuttamia allergiaoireita. Ilmalämpöpumppu auttaa myös vähentämään ilmankosteutta, mikä auttaa viilentämään sisäilmaa.

Ilmalämpöpumpun ilmankosteutta sitovat ominaisuudet sopivat hyvin myös vapaa-ajan asumiseen, sillä ilmalämpöpumppu vähentää kosteutta myös matalissa lämpötiloissa ja auttaa näin ehkäisemään laho- ja homevaurioiden syntyä. Ilmalämpöpumppu toimii sekä lisälämmityksenä varsinaisen lämmitysjärjestelmän ohella, että myös viilentäjänä kesähelteillä.

Teemme ilmalämpöpumppujen asennukset kaikkien merkkien ilmalämpöpumpuille. Tutustu asennuspalveluihimme ja löydä sinulle paras ratkaisu verkkosivuillamme.